Andre grupper

Andre grupper og organisasjoner er også velkomne til å leie Skoghus til for eksempel forsamlingshelg, konfirmanthelg eller klassetur.

Skoghus har et stort uteområde å boltre seg på, der kun fantasien setter grenser for aktivitetene. Grillhytta vår ligger nydelig til, og er fin å bruke både sommer og vinter. Skoghus har lang strandlinje, og på sommeren er det nydelig å sitte ute på neset og nyte midnattssola rundt bålet. De tøffeste dypper seg også i den kalde sjøen.

Fem minutter unna, på Silsand, har Senja ski flott lysløype og akebakke. På Finnsnes finnes det slalåmbakke, og flere reiselivsbedrifter tilbyr leie av truger på Senja. Ønsker man større utfordringer, har Senja fantastiske fjell til randonee. Her er mange muligheter til aktivisering for alle aldre.

Sommerstid har Senja et eldorado av fjelltopper til topptur. Ingen ting er som en fjelltur i midnattssol. Må prøves! Det er ikke tid til å sove på denne tiden av året. 

Rett ute i sundet biter fisken som regel villig. Skoghus har ikke egen båt, men mange tilbyr utleie av båt, eller RIB-tur. Man kan også prøve fiskelykken fra land og etterpå grille fangsten på bål nede i fjæra.